IMG_8875
Kronos 1700M2
Kronos 1700M333
Kronos_Predator1700M_3
Kronos 1700M4445
Flere bilder:

Predator 1700M krattknuser

Kronos Predator 1700M er den fjerde generasjonen krattknusere med kjetting som blir produsert av Kronos Machinery i Finland. De er mest kjent for sine Kronos tømmerkraner og tømmervogner. I Norge er dette sjuende året denne er på markedet og den har blitt en av markedslederne i denne perioden.
Noen av fordelene med den nye KRONOS Predator 1700M er at vekten er redusert med 85 kg pga høyere Hardox kvalitet(fra 400-500) og mer optimal og avrundet konstruksjon. Dette gjør at du kan bruke en mye lettere traktor enn før. Klippebredden er økt fra 1,6m til 1,7m – som gir enda større rekkevidde.

Det som gjør denne krattknuseren unik er den kraftige konstruksjonen(969kg), den store rekkevidden på hele 4,55m fra traktorens senterlinje og den direkte drevne driften med hjelp av kraftoverføringsaksler. De er utrustet med frihjul og overbelastningsvern (lamellclutch).

Pga av rekkevidden kan du bruke denne på andre siden av grøfta – noe de fleste konkurrentene ikke klarer. Maskinen har et stort arbeidsområde og er standard utstyrt med dobbel vidvinkelaksling slik at maskinen kan brukes 90º opp og ca 30º ned. To 13 mm kjettinger av herdet stål sørger for at krattet blir slått ned. Tar kratt på opptil 10-12 cm tykkelse. Kjøres på 540 omdreininger. Enkelt vedlikehold.

KRONOS Predator 1700M kan brukes til rydding av veikanter, åkerkanter, skogsveier, skråninger, kanaler, grøfter. Maskinen har også en unik Påkjørselssikring som gjør at klippepannen gir etter hele 50 cm ved kontakt med en hindring. Klippepannen har også en frontluke, fram på klippehodet, som du kan slå opp manuelt eller hydraulisk slik at du øker kapasiteten dramatisk. Som ekstrautstyr kan du få en tiltsylinder på klippepannen, slik at du kan bestemme arbeidsvinkel selv. Klippepannen, kjettinghodet og meiene er laget av veldig høy Hardox stålkvalitet. Maskinen er sandblåst og pulverlakkert.

Kjetting har vist seg å være det mest økonomiske alternativet ved rydding av kratt der det er mye stein og utfordrende terreng. Kjetting er overlegen når det gjelder å hemme gjenveksten, ettersom den splintrer stubbene slik at de tørker ut. Det er enkelt å skifte ut kjettingen ved behov.

Leverer over hele landet. Rimelig frakt!

Profesjonell Krattknuser med overlegen kapasitet og rekkevidde!

Spør etter referanser over hele landet!Se hvor enkelt det er å skifte kjetting med "SMART SWITCH"
1700M_Eturoiskesuojan hydraulikäyttö_1
Klippepannen er beskyttet av hard stiv gummi både fram og bak. ISO sertifisert med tanke på sprut og sikkerhet.
1700M Kita1
Frontluke som du kan enkelt åpne mekanisk eller hydraulisk (ekstra) fra traktoren ved behov. Hardox 500 i hele klippehodet.
1700M_Eturoiskesuojan hydraulikäyttö_2
Med den smarte tiltsylinderen(ekstra) på klippehodet, kan du hydraulisk justere klippe-vinkelen etter behov
1700M_2
Klipperen kan brukes i 90º vinkel og 30º ned.
1700M_3
Avrundet design i front for maksimal effektivitet.
Kronos-1700M-tabell-cropped

Brosjyre

Forside Kronos Predator 1700M

Be om tilbud på Predator 1700M krattknuser