Om oss

omoss
Fôrsentralen AS
ble etablert i 1993 og holder til i Steinkjer kommune i Trøndelag. Bedriften har utviklet seg fra import og salg av stråfôr til å bli en stor landsdekkende importør og leverandør av Ensileringsprodukter, Maskiner og Stråfôr på det norske markedet. Vi omsetter i dag for ca. 80 millioner og er en bedrift i kontinuerlig vekst og med solid økonomi.

Vårt mål er at vi gjennom direkte import fra store og ledende produsenter over hele verden skal tilby innovative og anerkjente kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser og med den beste service som sikrer våre kunder den beste totaløkonomien.

Som importør har vi selvsagt et stort delelager av alle maskiner vi importerer, som sikrer våre forhandlere og våre kunder rask service og deletilgang.

Vi vil takke våre kunder for vår posisjon i markedet som er en sikkerhet for at du skal få kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Når du velger produkter fra Fôrsentralen AS vet du at du er sikret kvalitetsprodukter med den beste service til en riktig pris.

Fornøyde kunder er gode referanser. Vi leverer over hele landet.

Vennlig hilsen for Fôrsentralen AS

einar
Einar M. Bardal
carl
Carl M. Bardal